Herkent u deze Europese vrouw die sinds 1983 niet meer geïdentificeerd is?

Deze vrouw die je op de foto’s ziet, is sinds 1983 niet meer geïdentificeerd. Ze werd vermoord en liep vier schotwonden op in New York in de Verenigde Staten van Amerika, maar vermoedelijk komt ze uit Europa, Canada of Australië. Ze kan afkomstig zijn uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Rusland, Litouwen, Slowakije, Hongarije, Noorwegen, Zweden, Finland, Italië of een ander land in Europa. Haar DNA werd geanalyseerd, waaruit Europese wortels naar voren kwamen.

Herken jij haar? De foto’s die je ziet zijn niet echt van haar, maar het zijn eerder reconstructieve foto’s die ik heb gemaakt om weer te geven hoe ze er in het echt uit zou kunnen hebben gezien. Haar postmortale foto’s bestaan wel, maar ik wilde ze niet publiekelijk delen in dit artikel, uit angst dat mensen hierdoor van streek zouden kunnen raken. Als je haar echte foto’s wilt zien, laat het me dan weten, dan stuur ik ze naar je toe. Ik spreek Engels, dus mijn excuses voor de vertaling en de taalbarrière. Ik deel deze publicatie in verschillende talen, zodat zoekopdrachten op trefwoorden deze publicatie kunnen vinden.

Er wordt aangenomen dat de haarkleur van deze vrouw bruin is met enkele grijze tinten, maar het lijkt er ook op dat deze donkerblond kan zijn. Er wordt aangenomen dat ze in de dertig was toen ze stierf. Als ik naar haar foto’s kijk, schat ik een leeftijd van misschien 30 tot 44 jaar. Haar oogkleur wordt vermeld als bruin, maar het is vele jaren geleden dat ze is overleden, en de oogkleur kan na de dood een beetje veranderen. Er is een kans dat ze grijze of lichtbruine ogen had.

Toen ze dat deed, droeg ze een rok waarvan werd aangenomen dat deze in Duitsland of Italië was verkocht. Haar jas is gemaakt door een Duits bedrijf.

Er wordt aangenomen dat deze vrouw ook een kind heeft gekregen, omdat ze een litteken van een keizersnede had. Ze staat vermeld als blank (blank) en haar lengte werd gemeten op ongeveer 1,80 meter. Haar bloedgroep staat vermeld als A+. Ze had ook een spiraaltje (anticonceptie ingebracht in haar baarmoeder), dat in Europa was gemaakt. Haar tandprofiel omvat gouden tanden of gouden doppen op haar tanden, rechtsboven. Er wordt aangenomen dat haar schoenmaat 5 of 6 was.

het is niet bekend of ze op reis was op het moment van haar overlijden of dat ze in de VS was om een nieuw leven te beginnen.

Het kan zijn dat haar kind of kinderen na haar overlijden ter adoptie zijn geplaatst of niet door haar zijn opgevoed. Het is onbekend.

In haar bezit was een briefje van Blue Boy Motor Lodge, gevestigd in British Columbia, Canada.

SEO Keyword Tagging (om de mogelijkheid voor online zoeken en onderzoeken van trefwoorden te vergroten):

vermist sinds 1983 , vermist sinds 1983 , verdwenen in 1983 , vermist rond 1983 , vermist rond 1983 , overleden teruggevonden in 1983 , onbekende vrouw 1983 , onbekende vrouw 1983 , onbekende vrouw Canada 1983 , Canadees , gevestigd in 1983 , gevonden overleden in 1983, vermist sinds 1982, vermist tijdens reizen, vermist tijdens reizen, vermist tijdens reis naar Canada, vermist sinds reis naar Canada, Australische vrouw vermist in Canada sinds 1983, Europees, Europees erfgoed, Europese achtergrond , Europese genealogie , Europese afkomst , etniciteit is Europees , Roemeens , Roemenië , Tsjechië , Tsjechië , Tsjechië , vermist in Oostenrijk , Oostenrijks , vermist in Hongarije , Hongaars , vermist in Slowakije , Slowaaks , vermist in Polen , Pools , vermist in Berlijn, Vermist uit Slovenië, Slavisch, Slavisch, Vermist uit Kroatië, Kroatisch, vermist uit Boedapest, vermist uit Warschau, vermist in Duitsland, vermiste Duitse vrouw, vermist uit Hamburg, Vermist uit Nederland, vermist in Nederland, vermiste vrouw uit Nederland, vermiste Nederlandse vrouw 1983, vermist uit België, vermist in België, vermist in Zwitserland, vermiste Zwitserse vrouw, vermiste vrouw uit Frankrijk, vermiste vrouw in Frankrijk, vermiste vrouw uit Monaco, vermist in Monaco, vermist in Italië, vermist uit Italië 1983, vermist in Italië 1983 , verdwenen in 1983 , verdwenen in 1983 , vermist sinds 1983 , gevonden overleden in 1983 , gevonden overleden in 1983 , ongeïdentificeerd in 1983 , naamloos sinds 1983 , heeft sinds 1983 geen naam meer , niemand kent haar naam , heeft is een Jane Doe sinds 1983, is niet opgeëist sinds 1983, blijft ongeïdentificeerd, ongeïdentificeerd blijft, Jane Doe, overleden gevonden, overleden gevonden, probeert zich te identificeren, moet zich identificeren, hoopt zich te identificeren, identificatie, onbekende identificatie, haar identiteit is onbekend , onbekende identiteit , overleden met onbekende identiteit , uit Luxemburg , Brussel , Praag , vermist in München , Vermist uit Wenen , Vermist uit Milaan , , vermist in Florence , vermist nabij Rome , Frans en vermist , Frankrijk , Vermist uit Oekraïne , vermist in de Oekraïne, vermist in Wit-Rusland, vermist in Wit-Rusland, vermist in Litouwen, vermiste Litouwse vrouw, vermiste Wit-Russische vrouw, vermiste Moldavische vrouw, vermist in Moldavië, vermist in Letland, vermiste Letse vrouw, vermist in Estland, vermiste Estse vrouw, vermist in Rusland, vermiste Russische vrouw, vermist in Georgië, vermiste Georgische vrouw, vermist in Servië, vermiste Servische vrouw, vermist in Griekenland, vermiste Griekse vrouw. Vermist uit Turkije, vermiste Turkse vrouw, vermist uit Denemarken, vermiste Deen, vermiste Deense vrouw, vermist uit Zweden, vermiste Zweed, vermiste Zweedse persoon, vermist in Noorwegen, vermiste Noorse vrouw, vermist uit Finland, vermiste Finse vrouw, vermist uit Estland, vermist Estse, vermist uit Luxemburg, vermiste Luxemburgse vrouw, vermiste Italiaanse vrouw, vermist in Andorra, vermiste Andorrese vrouw, vermist in Spanje, vermiste Spaanse vrouw, vermist in Portugal, vermiste Portugese vrouw , Gouden tanden, tandkapjes, had veel tandheelkundig werk, was op reis in Noord-Amerika, was op reis in Canada, was op reis toen ze vermist werd, was in Canada met een VISA, emigreerde naar de VS, emigreerde naar Canada, emigreerde naar Canada, geëmigreerd naar de VS, geëmigreerd naar Noord-Amerika, geëmigreerd naar Noord-Amerika, vermist in Noord-Amerika, vermist in West-Canada, vermist in West-Canada

Leave a Reply

Up ↑

%d